Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtorë ne Prodhim (5)

Niga Profil SH.P.K
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Niga Profil SH.P.K në Fushë Kosovë e cila merret me prodhimin e kendeve me rrjetë, shpallë konkurs për pozitat:

Pershkrimi i punes:

-Puntorë ne Prodhim (5)

Detyrat dhe përgjegjësitë 

  • Te punoje ne  baze te detyrave dhe pergjegjesive te cilat ju jepen.
  • Te kujdeset dhe ti mirembaje makinerite.

Kualifikimet:

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune në fushën e njejtë për të cilen aplikoni;

Konkursi mbetet i hapur prej: 14.06.2022-20.06.2022. Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Fushe Kosoves,për arsye se vendi i punës do të jetë në Fushe Kosove(Vragoli)Të gjith të interesuarit duhet të dërgojnë CV,në e-mail:info@nigaprofil.com,liridon.neziri@nigaprofil.com     Kandidatët e përzgjedhur ftohen në interviste.

Lokacioni i punes –Vragoli, Fushe Kosove

Shikime 1,923
Kategoria Prodhim
Skadon 13/07/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management