Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs 

MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës : Këshilltar (e) për Klient:

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Kujdesi ndaj klientëve
  • Përpunimi i rezervimeve
  • Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email,Facebook dhe Instagram.
  • Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë
  • Të jete komunikative
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip.
  • Gatishmeri për të punuar në ndërrime,gjate fundjavave dhe festave zyrtare.

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@mysky24.com 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 3,279
Kategoria Telekomunikim
Skadon 13/07/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management