Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor në prodhim,  Punëtorë në Montim (2), Ndihmës Punëtor në Montim

LiftKos
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Rreth Kompanise:

LiftKos është kompania e vetme në Ballkan që prodhon dhe monton ashensorë në Kosovë, vendet fqinje të Ballkanit dhe veçanërisht jemi të orientuar në tregun Gjerman. Pagesa me marrëveshje, sipas ligjit dhe rregullave në fuqi në Republikën e Kosovës. Sigurim shëndetësor. Gjindemi në Parkun e Biznesit në Komoran, Drenas.

LiftKos hap konkurs për: 

 Punëtor në prodhim

  • Përvojë pune në makineritë e Lakiminit AMKAND, Press Brake ose të ngjajshme.
    * Përvojë pune në makinerit e ndryshme për përpunimin e Hekurit
    * Vullnet për të mësuar punën
    * Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.

 Punëtorë në Montim (2)


* Përvojë pune në montimin e Ashensorëve (Liftave)
* Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.


Ndihmës Punëtorë në Montim 


* Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.

Të interesuarit të Lajmërohen në endrit.shatri@liftkos.com duke dërguar një CV dhe në subject vendin për të cilin aplikojnë.

 

Shikime 2,568
Kategoria Prodhim
Skadon 14/07/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management