Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shitës/e


Detyrat dhe përgjegjësitë :
- Spjegon karakteristikat teknike në detaje të produktit.
- Demonstron produktin dhe ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit.
- Përcjell inventarin për t'u siguruar që produkti është në stok.
- Kryen pagesat me para të gatshme dhe kartela bankare.

Kualifikimet
- Shkolla e mesme, preferohet edukim universitar
- Së paku një vit përvojë pune në shitje
- Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese.
- Preferohet njohuria e së paku një gjuhe të huaj, gjuha angleze e preferuar.
- Njohuri të përgjithshme të paisjeve elektro- shtëpiake.

Mënyra e aplikimit!
Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike dërguar CV-në përmes emailit: mieleprishtine@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 2 Korrik. 

Shikime 3,161
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/07/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management