Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Pozita: Menaxher i pikës Dragodan dhe Fushë Kosovë

 DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • MENAXHIMIN E SHITJES SË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • MONITORIMIN E CILËSISË SË SHËRBIMIT,
 • MONITORIMI I PERFORMANCES SË PUNONJESVE NË PIKË DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • MENAXHIMIN E MBARËVAJTJES SE PUNEVE NË PIKË TË SHITJES,
 • PERFUNDIMI I PUNEVE ADMINISTRATIVE DHE RAPORTIMI TEK MENAXHMENTI I LARTË,
 • ARRITJA E OBJEKTIVAVE TE CAKTUARA NGA MENAXHMENTI I LARTË.

 KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • SHKOLLIM I LARTË NE DREJTIMIN EKONOMIK, MARKETING, TREGTI, OSE MENAXHMENT, GRADA BACHELOR,
 • NJOHJA E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:
CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: hr@euroshell-ks.com
NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.
INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Shikime 2,209
Kategoria Menaxhment
Skadon 13/07/22 (16 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management