Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Cleaning "Punëtorë për Pastrim"

Green Steam Cleaning
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Mundësi punësimi në Green Steam Cleaning shpallë konkurs: Kush ka dashuri për detajet në pastrim, kjo është për TY:

Kërkohen:
 • Shkathtësi të mira fizike
 • Eksperiencë pune në pastrim  
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania GreenSteam Cleaning:

 • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm
 • Avancimi i metodologjisë së punës
 • Vend pune të sigurtë
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj
 • Synimi i rritjes të kualitetit të punës dhe përdorimi i
 • produkteve 100% ekologjike
Paga Bruto – 500 EUR

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700, deri më 08 Korrik 2022

Green Steam Cleaning

Shikime 1,374
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 08/07/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management