Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Administratë dhe Shitje (2), Praktikant/e (4)

Bajra
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BAJRA N.P.T. është ndërmarrje e mesme e cila operon në tregun kosovar prej dekadash. Bajra N.P.T. është bashkëpunëtor i ngushtë i Komtel Project Engineering Sh.p.k. e cila është distributore e markave me renome botërore si: STIHL, VIKING, NILFISK, VICTORINOX, FISKARS HOME, FISKARS GARDEN dhe BRIGGS & Stratton , në pritje për t’u zgjeruar tutje edhe me brende të reja.

BAJRA N.P.T. Shpall Konkurs për:

 1. Adminstratë dhe Shitje – 2 pozita,

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kordinon punët që ndërlidhen me financat,
 • Të kryen analiza të ndryshme financiare,
 • Asiston në projekte të kompanisë sipas kërkesës së mbikqyrësit,
 • Asiston shitjen,
 • Të raporton tek drejtori gjeneral për punën që bën,

Kriteret dhe kualifikimet e nevojshme:

 • Diplomë universitare
 • Njohje e avancuar e gjuhës angleze,
 • Njohuri shumë të mira : Microsoft Office, vecanti Excel
 • Përvojë pune

Ne ju ofrojmë:

 • Mjedis të shkëlqyeshëm pune dhe zhvillim professional,
 • Punë të pavarur me përgjegjësi të lartë profesionale,

 1. Praktikant/e - 4 pozita;

            Kë po kërkojmë ne?

Ne jemi duke kërkuar studentë të nivelit master të cilët:

 • Janë të gatshëm për të mësuar dhe të cilët janë në gjendje të përshtatën në mjedise të reja.
 • Kanë investuar në studimet e tyre dhe të cilët janë të orientuar drejt zhvillimit profesional.
 • Kanë aftësi që të kuptojnë dhe komunikojnë me klientët tanë.
 • Janë të gatshëm dhe në gjendje të marrin përgjegjësi dhe të marrin vendime në bazë të arsyes, logjikës dhe sensit të përbashkët.
 • Janë të ndershëm dhe të besueshëm, të aftë për të trajtuar informacionin konfidencial me diskrecion.
 • Janë entuziast për të kontribuar në objektivat tona.
 • Janë njohës të gjuhës angelze,
 • Janë njohës të pakos së MS Office

Ne ju ofrojmë:

 • Mjedis të shkëlqyeshëm pune dhe zhvillim professional,
 • Punë të pavarur me përgjegjësi të lartë profesionale,
 • Punë praktike me pagesë,

Nëse plotësoni kushtet e lartëpërmendura, dërgoni CV-në tuaj në adresën: bajranpt@gmail.com  nehati_r@hotmail.com

Tel: +38344232956

Për më shumë detaje rreth profilit të kompanisë sonë mund të klikoni në linkun e mëposhtëm:

http://bajraks.com/

Ju do të kontaktoheni vetëm nëse CV dhe dokumentet e juaja plotësuese do të përzgjedhen nga ekipi jonë. Afati i aplikimit 10 ditë nga data e publikimit

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management