Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpallë:

Konkurs për vende të lira pune

1.Punëtor në sektorin e prodhimit  (1)

2.Depoist – vozitës piruneri (1)

  1. Roje – Sigurim Ditor (1)

Orari i plotë.

CV, dokumente të tjera dhe foto të dërgohen në email: Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Apo të paraqiten në zyret tona në Shkabaj.

Nr. kontaktues – 045-321-271

Përshkrimi i punës:  

  • Kryerja e punëve të ndryshme në sektorët përkatës.

 

Shikime 3,788
Kategoria Administratë
Skadon 13/07/22 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management