Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Zyrtar i Financave, Punëtore ne Fabriken e akulloreve

Prince Coffee Shop
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Prince Coffee House shpallë konkurs pune.

 1. ZYRTAR I FINANCAVE

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Mban regjistër për të gjitha transaksionet ditore;
 • Monitoron të gjitha pagesat dhe depozitat e kompanisë në bankë
 • Bën procesimin e faturave;
 • Ofron asistencë CFO-së -, sipas nevojës
 • Të regjistrojë dhe arkivojë dokumentacionin e ndryshëm që i përket departamentit.
 • Të bëjë regjistrimin kontabël të të gjitha mallërave komerciale, paisjeve të punës, shërbimit dhe gjithë dokumentacionit të shitblerjeve.
 • Rakordon kartelat me klientët dhe furnitorët sipas rastit;

Kualifikimet e kerkuara

Edukimi:    Diplomë Universitare në Ekonomi, preferohet dega Financë apo Kontabilitet. 

Pervoja e Punes: Të ketë minimum 2 vite përvojë pune në Kontabilitet apo Financa.

Gjuhet: Te kete aftesi te shkelqyeshme te komunikimit verbal dhe me shkrim ne Anglisht.

Aftesite Tjera:

 • Njohuri të avancuara të pakos së Microsoft Office;
 • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizative dhe në zgjidhjen e problemeve;
 • Të jetë në gjendje të punoj si në mënyrë të pavarur po ashtu edhe në ekip.

CV-në dhe dokumentet e tjera të cilat mund të dëshmojnë përvojen e punës mund ti dërgoni në adresën elektronike: info@princecoffeeshops.com


Prince Coffee House shpallë konkurs pune.

 1. Punëtore në Fabrikën e akulloreve

CV-në dhe dokumentet e tjera të cilat mund të dëshmojnë përvojen e punës mund ti dërgoni në adresën elektronike: info@princecoffeeshops.com

Shikime 2,704
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 09/07/22 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management