Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Praktikant/e me mundësi punësimi – Teknik i kontabilitetit

Hera Accounting
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Departamenti: Tatime dhe Kontabilitet

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat e punës:

• Regjistrimi i faturave te blerjes, shitjes dhe shpenzimeve ne software te kontabilitetit,
• Kryerja e aplikimeve te ndryshme qe lidhen me veprimtarine tatimore te biznesit ne Administraten Tatimore te Kosoves,
• Përgatitja e librave tregtar,
• Mbështetje në punët administrative.

Edukimi dhe kërkesat tjera profesionale:

• Diploma Bachelor (Financa & Kontabilitet) – (ose     në përfundim të studimeve)
• Teknik i Kontabilitetit – niveli i parë e preferuar
• Kandidatet qe posedojne njohuri ne perdorimin e programit EXPERT ose PRO DATA kane perparesi,
• Njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit, me theks të veqant Excel, Word, Power Point etj

Cilësi personale:

• Të jetë i besueshëm dhe i drejtë.
• Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm.
• Të jetë fleksibil dhe pedant ne pune, dhe te kete aftesi analitike,
• Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon.

Ju lutemi te dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: heragroupllc@gmail.com jo më shumë se një herë dhe gjithashtu tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën konkuroni.

Praktika do të zgjat tre muaj ndërsa në fund të kësaj periudhe do të bëhet vlerësimi i kandidatëve për vazhdimin e mardhënieve të rregullta të punës.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datë 30/06/2022.

CV-të e pranuara pas kësaj date nuk do të mirren në konsiderat.

Do të ftohen vetëm kandidatët e perzgjedhur.

Shikime 3,017
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 30/06/22 (1 ditë)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management