Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent i shitjes

Hitermel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Agjent i shitjes

Vendi: Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Vizita e partnerëve tregëtar në gjithë Kosovën, sipas orarit të përcaktuar paraprakisht
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
 • Prezantimi i risive tek partnerët tregëtar
 • Raportimi ditor për aktivitetet në terren

Përvoja e punës:

 • Së paku 2 vite përvojë pune në fushën e shitjes

Edukimi:

 • Shkollimi i mesëm
 • Shkollimi universitar (i preferuar)

Njohuritë:

 • Njohuri bazike mbi sistemin tatimor në Kosovë
 • Njohuri bazike mbi produktet e kompanisë
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe bashkëpunimi
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe prezantimit të produkteve
 • Aftësi të përcjellë/hulumtoj ndyshimet në treg
 • Aftësi të punoj i pavarur dhe në grup, ndonjëherë nën presion
 • Aftësi të punoj me orar të zgjatur dhe fleksibil në rastet kur një gjë e tillë kërkohet
 • Patent shofer valid, kategoria B
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferuar)
 • Njohuri për punë me kompjuter

Dokumentacioni:

 • CV – ja

Orari i punës:

 • I plotë

Adresa ku duhet të dëgohet CV-ja : info@hitermel.com

 

Shikime 6,850
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management