Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtorë Prodhimi

Prime House Solutions
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Kërkohen pesë (5) punëtorë për t’iu bashkuar linjës së prodhimit të tubave sanitarë.  

Kandidatët e interesuar për të filluar punë në linjën e prodhimit, duhet të:

  • Jetojnë afër fshatit Llugaxhi, Magjistralja Prishtinë-Ferizaj;
  • Të jenë të dedikuar për punë me orar të plotë dhe fleksibilitet; 
  • Të jenë të aftë fizikisht për linjën e prodhimit;
  • Paga është e lartë dhe me mundësi negociimi;
  • Puna nuk paraqet vëshitrësi fizike, andaj kandidatët mund të jenë femra dhe meshkuj;

Të interesuarit të kontaktojnë për intervistë në numrin e telefonit: 044-125/611

 

Shikime 3,629
Kategoria Prodhim
Skadon 09/07/22 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management