Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Call Agent (10)

Allse Solutions Europe GmbH
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania Allse Solutions Europe GmbH me bazë në Zvicër , ofron 10 vende pune Home Office në Kosovë  , në kategorinë Shitje
 
Pozita - Call Agent 
 
Përfshinë pagë fikse + bonuse ( të volitshme ) 
 
Aplikantët duhet të posedojnë PC + Kufje 
Niveli Gjuhës  - Deutsch B2 ( preferohet dialekti Zvicrran ) 
 
Intërvista realizohet Online si dhe shkollimet rreth produktit 
 
Të gjithë të interesuarit për aplikim mund të kontaktojnë në numrin + 41 79 104 14 41 në WhatApp ose Viber 
 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management