Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune

Salted
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Restauranti Salted në Veternik hap konkurs për:

 • Bartenders

Detyrat kryesore:

 • Përvoje pune 

 • Përgjegjësi në punë;

 • Aftësi të punës nën presion;

 • Aftësi për punë ekipore;


 • Kryekuzhinier

Detyrat e punës:

 • Kontrollon cilësinë e produkteve ushqimore të papërgatitura si dhe të ziera/pjekura për t’u siguruar se janë arritur standardet.
 • Vrojton praktikat e higjienës për t’u siguruar se të punësuarit i përcjellin standardet dhe rregulloret,
 • Kontrollon sasinë dhe cilësinë e produkteve/materialeve të pranuara,
 • Mbikëqyrë dhe koordinon aktivitetet e kuzhinierëve apo punëtorëve tjerë të kyçur në përgatitjen e ushqimit,
 • Inspekton furnizimet, pajisjet apo hapësirat e punës për t’u siguruar se janë në pajtim me standardet e përcaktuara,
 • Përllogarit sasitë dhe kostot e furnizimeve të nevojshme siç janë ushqimet dhe përbërësit tjerë,
 • Bashkëpunon me personelin tjetër për planifikim dhe zhvillim të recetave dhe menuve, duke pasur në konsiderim edhe faktorët tjerë siç janë disponueshmëria sezonale e përbërësve apo numri i mysafirëve,

 • Kuzhiniera

Detyrat kryesore:

 • Bënë përgatitjen e ushqimit sipas menysë së aprovuar nga drejtori
 • Kontrollimin e depos së ushqimit, përcjellja e shpenzimeve dhe porositja e ushqimit të nevojshëm
 • Organizimin e punës në kuzhinë dhe mirëmbajtjes pajisjeve të kuzhinës

 • Kamariera

Detyrat kryesore:

 • Të ketë përvoje pune si kamarier
 • Të ketë deshirë dhe motiv për të punuar
 • Të jetë I gatshem të punojë në grup

Të interesuarit për punë mund të aplikojnë ne email: besnik@telifyab.se

ose ne numrin +383 49 344 200

Shikime 2,799
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 09/07/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management