Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Monter (Terren), Praktikant Monter

Elv Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ELV Group është kompani e suksesshme në fushën e dizajnit dhe shtypit digjital, prandaj edhe ne po rritemi.

ELV Group shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

  • Monter / Teren (1 vend)
  • Praktikant Monter (1 vend)

Kandidati duhet t'i plotesojë këto kushte

Monter 

  1. Të ketë njohuri dhe pervojë në fushën e shtypit dhe montimit digjital
  2. Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve, ceradave, veturave, xhamave etj.
  3. Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
  4. Të jete bashkëpunues
  5. Të ketë patent shofer

Praktikant monter

  1. Të jetë i gatshëm që të përvetësojë punën
  2. Të jetë fleksibil dhe të ketë vetiniciativë
  3. Preferohet patent shofer kat.B

CV-në tuaj mund ta dërgoni në: sales@elvonline.net

Shikime 1,831
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 08/07/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management