Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kujdestare e Fëmijëve në këndin e lojërave

Playland
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Pozita: KUJDESTARE E FEMIJEVE NE KENDIN E LODRAVE 
 
Detyrat e punes: Te deshirojme te punoj me femije, te kuptoj kerkesat e femijeve dhe te prinderve, te jete e afte te punoj ne grup dhe nen presion. 
 
VENDI I PUNES NE ALBI MALL - PLAYLAND KOSOVO LLC 
Mosha: 18-24 vjeç
CV - te dergohet ne email adres: meralshala@gmail.com 

Shikime 3,756
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 08/07/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management