Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FTESË PËR OFERTË

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është e interesuar që gjatë muajit Korrik të ju sigurojë fëmijëve pushime verore.

Me këtë rast ju bejmë ftesë për ofertë në përputhje me specifikacionin si më poshtë për:

Akomodim për Pushime verore për fëmijë– pansion i plotë në bregdetin shqiptarë (Shëngjin,Velipojë ose Durrës)

Akomodimi duhet të bëhet për gjithsejt 55 persona njëkohësisht për 7 netë brenda periudhës 20 Korrik – 30 Gusht 2022

Për akomodim të fëmijëve së bashku me stafin përcjellës nevojiten:

 • 10 dhoma me nga 3 shtretër= 30 shtretër
 • 5 dhoma me nga 4 shtretër= 20 shtretër
 • 1 dhome me nga 2 shtretër= 2 shtretër
 • 3 dhoma me nga 1 shtrat= 3 shtretër
 • Te gjitha dhomat të kenë kondicioner
 • Hoteli të jetë afër plazhit
 • Pansion i plotë (mëngjesi, dreka dhe darka)
 • Hoteli të ketë pishinë dhe këndin e lojrave për fëmijë (e preferuar)
 • Në çmim të ofertës duhet të përfshihen edhe cadrat me shezlone
 • Qasje të lehtë nga hoteli në plazh si dhe në pishinën e hotelit dhe në hapësirat tjera që ofron hoteli si kënde lojërash etj.

Në pajtueshmëri me Udhëzimet nga institucionet shëndetësore për luftimin e COVID-19, Hoteli duhet t’i respektojë te gjitha masat kundër COVID-19, duke dezinfketuar dhomat, dhe të gjitha hapësirat tjera të hotelit

Ofertuesit së bashku me ofertën duhet të dërgojnë:

 • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI
 • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe vulosur apo me llogo zyrtare
 • Në ofertë duhet te ceken cmimet në euro pa TVSH (për person)

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 60 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Kriteret e përzgjedhjes:

 1. Hoteli i cili ka në afërsi plazhin
 2. Dhomat e hotelit të kondicionuara
 3. Përparësi do të ketë hoteli i cili posedon pishinë dhe këndin e lojrave për fëmijë.
 4. Pas plotësimit të kritereve të lartëcekura, cmimi më i lirë

Shënim: Në rast të ndryshimit të situatës epidemiologjike me virusin COVID-19, dhe udhëzimeve nga institucionet shëndetësore për mbyllje; ndalesë të qarkullimit, organizata SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë nuk merr përgjegjësi për anulimin e akomodimit ose kompenzimin e çfarëdolloji.

Ofertat duhet të dërgohen në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën:

06.07.2022, Ofertat e dorëzuara me vonesë nuk do të shqyrtohen.

Për ndonjë paqartësi mund të kontaktoni në e-mail adresën: procurement1@soskosova.org

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management