Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Mjeshtër (2), Ndihmës Mjeshtër (2)

Devolld
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolld™ është në  kërkim të:

2 Mjeshtër

2 Ndihmës Mjeshtër

 
 
MJESHTËR
Kërkohet mjeshtër me përvojë pune në sektorin e prodhimtarisë së mobiljeve dhe punës së drurit. Ai do të jetë përgjegjës në të gjitha fazat e realizimit të projekteve për klientët e Devolld™, si dhe menagjimin e ndihmësve dhe punëtorëve gjatë këtij procesi.
 
Përgjegjësitë kryesore të mjeshtrit:
 • Konceptimi i projekteve sipas kërkesave të klientëve
 •  Nxjerrja e masave për prerje dhe montim
 •  Montimi dhe implementimi i punës në terren
 •  Udhëheqja e stafit ndihmës në realizimin e detyrave shtesë
 •  Raportim i vazhdueshëm tek udhëheqësit e kompanisë     mbi gjendjen e punëve.
 •  Detyra të tjera sipas kërkesave dhe nevojave të biznesit.

NDIHMËS MJESHTËR
Kërkohet ndihmës mjeshtër, me përvojë pune që asiston pozitën e mjeshtrit në implementimin dhe mbarëvajtjen e detyrave të pozitës së tij.
 
Përgjegjësitë kryesore të ndihmës mjeshtrit:
 • Ndjekja dhe zbatimi i udhëzimeve të mjeshtrit
 • Nxjerrja e masave për prerje dhe montim
 • Montimi dhe implementimi i punës në terren
 • Transport dhe furnizim me material punues
 • Mirëmbajtja dhe pastrimi i makinave të punës 
 • Detyra të tjera sipas kërkesave dhe nevojave të biznesit.

Si të aplikohet:
Dërgo CV tënde tek info@devolld-ks.com dhe për informata shtesë kontakto në 049 371 266.

Shikime 2,267
Kategoria Prodhim
Skadon 08/07/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management