Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Depoist / Shofer (3)

Ylli Dekor
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune

3 Depoist/Shofer

Kriteret e nevojshme:

  • Përvojë pune paraprake të ngjajshme
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative
  • Patent shoferi kategoria B (e obliguar), përparësi kanë shoferat me kategori C
  • Aftësi për punë ekipore

Të interesuarit mund të lajmërohen në numër: 045 750 010 ose përmes email- it sanitaria.yllidekor@gmail.com

Orari: Full Time

Lokaioni: Prizren, Tranzit

Shikime 2,432
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 07/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management