Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

Dizajner Grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin e dizajneve të marketingut,
 • Përgatit materiale për postime dhe për oferta në formatin e rrjeteve sociale,
 • Përshtat dizajnet sipas llojit të materialit të kërkuar,
 • Kryen detyra dhe projekte të tjera sipas ecurisë së punës në marketing.

Kushtet:

 • Kreativitet, origjinalitet dhe vullnet në punë,
 • Shkathtësi dhe njohuri në Programet e Adobe

(Përparësi kanë ata që dinë Adobe After Effect dhe Adobe Premiere Pro),

 • Aftësi për të realizuar koncepte dhe ide të dizajneve nga zero,
 • Portfolio me punime të deritanishme
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë,
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Ne ofrojmë:

 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovar
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional
 • Pagë konkuruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 06.07.2022

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

 

 

Shikime 2,482
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 06/07/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management