Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania:CACTTUS sh.a.

Pozita e punës: Dizajner Grafik

PËRGJEGJËSITË E PUNËS

 • Përgatitja e ilustrimeve-dizajneve grafike në baza ditore për nevojat e kompanisë
 • Dizajnimi dhe paraqitja e identitetit të kompanisë në media elektronike, panaire, materiale promovuese: fllajera, katalogje, postera, vizitkarta e materiale tjera për nevoja të kompanisë;
 • Dizajnimi dhe krijimi i manualit për identitetin vizuel të kompanisë;
 • Paraqet në mënyrë ilustrative konceptet dhe dizajnet e materialeve të kërkuara;
 • Propozimi i ideve të reja kreative të promovimit të produkteve të cilat  ofron kompania;
 • Të bashkëpunojë në ekip me departamentin e marketingut dhe departamentet tjera përkatëse;
 • Të jetë kontakt kryesor me studio grafike dhe shtypshkronjat;
 • Të i përmbahet afateve kohore të paracaktuara për realizimin e projekteve;
 • Detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë. 

KUALIFIKIM

 • Shkollim universitar në fushën e dizajnit;
 • Përvojë pune paraprake në dizajn grafik e dëshiruar;
 • Njohuri në procesin e printimit dhe realizimit të produkteve;
 • Njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop, Corel Draw, After Effect, Premiere Pro dhe aplikacione tjera të ngjajshme;
 • Të ketë aftësi koordinimi, komunikimi dhe prezantimi të ideve;
 • Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës, dhe të ketë vëmendje të përkushtuar ndaj detajeve;
 • Shkathtësi gjuhësore solide, gjuhë angleze e domosdoshme.
 • Preferohen aftësitë në fotografi 

Dërgoni CV-në dhe portfolion tuaj në: jobs@cacttus.com

Afati i aplikimit deri në datën:10.06.2022

Shikime 2,637
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 05/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management