Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës/e

Distribution Partner - IMG Construction
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania IMG Construction SH.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor i brendit STO për territorin e Republikës së Kosovës hap konkurs pune për pozitë pune:

Pozita: 1 x Shitës/e

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Demonstron produktin për shitje
  • Sqaron karakteristikat e produktit
  • Përcjell produktet për t’u siguruar që produkti është në stok
  • Kryen faturimet dhe pagesat me para të gatshme dhe transfere bankare
  • Rekruton klientë të rinj dhe sigurohet që sherbimi ndaj klientëve të jetë në nivelin më të lartë

Kualifikimet:

  • Shkolla e mesme, preferohet dhe kanë përparsi edukimi universitar, njohja e ndonjë gjuhe të huaj angleze, gjermane.
  • Preferohet së paku një vit përvojë pune në shitje
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
  • E preferuar të ketë patentë shoferi “B”

SI TE APLIKONI?
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit img_construction@yahoo.com duke dërguar CV-në tuaj me foto.

Shikime 2,418
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/07/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management