Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel GORENJE

Pozitat:

Kuzhinier/e – 1 Pozitë

Ndihmës Kuzhinier/e – 1 Pozitë

Recepsionist/e – 1 Pozitë

Mirëmbajtëse e dhomave – 1 Pozitë

Kamarier/e – 2 Pozita

Mjeshtër i ëmbëlsirave – 1 Pozitë

Ndihmës mjeshtër i ëmbëlsirave – 1 Pozitë

Kualifikimet:

  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.05.2022 deri më 06.07.2022
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 760 ose 049 779 900 (nga ora 08:00 deri në orën 18:00).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 3,803
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/07/22 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management