Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune

Furra Lumi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Furra Lumi shpall konkurs për pozitat:

Prodhim të brumërave (Gatim)

Përgjegjësitë:

Përgatit produktet sipas trajnimit me reçetat tona
Mirëmban hapësirat punuese dhe veglat e punës
Bashkëpunon me kolegë/e
Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Shitës/e

Përgjegjësitë:

Njohja e produkteve dhe paketimit specifik të tyre
Komunikimi I afërt me konsumatorë dhe shitja e produkteve
Mirëmbajtja e hapësirave punuese dhe veglave të punës
Bashkëpunimi me kolegë/e
Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Mirëmbajtëse:

Përgjegjësitë:

Kujdesi për pastërtinë dhe jetëgjatësinë e veglave të punës
Mirëmbajtja e të gjitha hapësirave tona në bashkëpunim me kolegun/ën
Bashkëpunimi me kolegë/e
Mirësjellje me konsumatorë dhe kolegë/e

Për të aplikuar ju lutem na kontaktoni në

044/115-386 edhe në viber

Ose në furra_lumi@yahoo.com

Ose na vizitoni fizikisht në pikat tona

Shikime 2,658
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 05/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management