Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent i Shitjes

Non - Disclosed Client
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Gjermane kërkon bashkëpuntorë

Kompani Gjermane e njohur ndërkombetarisht mbi 51 shtete te botës shpallë konkurs per bashkpunëtor tereni për gjithë teritorin e Kosoves

Kushtet të cilat duhet plotësuar

  • Të ketë Patent shofer te kategoris B
  • Të kenë veture personale apo ne shfrytëzim  (shpenzimet mbulohen nga Kompania)

Kompania ofron kushte shumë të mira pune

  • Vetem 2-3 ore pune efektive
  • Pagesat Behen sipas standardeve evropiane pasi kompania eshte Gjermane
  • Udhëtime të rregullta në nivel Lokal, Regjional dhe botëror në baza javore, mujore dhe vjetore jashtë Kosoves për avancim dhe ngritje të pozitave përkatese
  • Trajnime intensive 6 dite pa pagesë

Kandidatët qe përfundojnë me sukses modulet e trajnimeve profesionale të ofruara nga menaxhmenti do të pajisjen me certifikatë të njohur ndërkombëtarisht

Mundësi punësimi dhe në shtetet e Bashkimit Europian

Kandidatët të dergojnë vetem emer mbiemer dhe numer telefoni per kontakt në këte numer:

Ju mirëpresim

+383  45611512 Viber ose WhatsApp

prej ores 10:00 deri 15:00

 

Shikime 3,385
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 02/07/22 (5 ditë)
Orari Contract
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management