Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Blissville L.L.C. është qendra më e madhe rekreative familjare në Kosovë. Në kuadër të qendrës, krahas indoor playground, operojnë edhe aktivitet ndihmëse si restoranti, sport bar, pastiqeri, fast food dhe minimarketi.

Blissville hap KONKURS për këto pozita për Playground:

  • Kujdestare për fëmijë
  • Recepsioniste
  • Edukatore për kopsht

Blissville hap KONKURS për këto pozita për Restaurant & Sport bar:

  • Kamarier/e
  • Kuzhinier/e
  • Ndihmës Kuzhinier/e
  • Pizzaman

Të interesuari(a)t për punë duhet të dërgojnë biografinë (CV) në email: blissville.ks@hotmail.com

Në aplikacion duhet të specifikohet pozita për të cilën aplikoni.

 

Shikime 4,527
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/07/22 (5 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management