Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Banja e Kllokotit hap konkurs për:

 • Menaxher/e kuzhinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Njohuri rreth paisjeve teknike te kuzhinës
 •  Njohuri për përgaditje të ushqimeve
 • Të jetë profesional dhe i shkathët në fushën e gastronomisë
 • Përgjegjës për zhvillim dhe menaxhim te stafit

 • Menaxher/e e Higjienës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Njohuri rreth paisjeve të Higjienës
 • Të jetë profesional dhe i shkathët në fushën e Higjienës
 • Përgjegjës për zhvillim dhe menaxhim te stafit

 • Ndihmës kuzhinier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te ndihmoj ne Punet e Kryekuzhinjerit apo Kuzhinjerit
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri apo Kuzhinjeri.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
 • Te kete deshire dhe ambicje per te punuar, te jete i rregullt dhe i paster.
 • Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.

 • Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te kete pervoje pune si kamarier,
 • Te kete deshire dhe ambicie për të punuar,
 • Te jetë i gatshem për të punuar me orar te zgjatur nese ështe nevoja si dhe me ndërrime

 • Infermier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 •  Të jetë je aftë në pikëpamje shëndetësore (Certifikata e mjekut,pas pranimit në mardhënie pune)
 • Të ketë të kryer Shkollën e mesme të Mjeksisë, Drejtim infermier/e i/e përgjithshëm.
 • Të jetë ie regjistruar dhe licencuar në M.SH. (Licenca e punës)
 • Të ketë shkathtësi pune të pavarur dhe në ekipë
 • Të ketë gatishmëri të punojë me të gjitha grupet, pa dallim moshe, gjinie, etnie, religjioni ose race.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën banja_kllokotit@hotmail.com

Shikime 3,245
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/07/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Viti
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management