Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitëse në Librari

Libraria Globi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Librari "GLOBI", shpall konkurs për:
Shitëse në Librari
 
Kushtet:
  • Të ketë të mbaruar minimum shkollimin e mesëm;
  • Eksperienca e punës në pozita të punës të ngjashme 
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me klientët;
  • Të ketë njohuri bazike rrethë programeve të kompjuterit (MS Office, Internet) etj.
  • Të jetë e gatshme të punojë me ndërrime sipas nevojave të kompanisë.
 
Mënyra e aplikimit:
Të interesuarat të dergojnë CV-në në email: librariaglobi@gmail.com
Telefon: 044/665-687.

Shikime 3,010
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/07/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management