Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kërkojmë 10 operator teknik në Fabriken moderne e pajisur me teknologji CNC te brendeve me te mira boterore per frezime dhe tornime.

Per shkak te zgjerimit te kompanise dhe nderrimit te lokacionit, kompania jone hap konkures per vende pune .

Operatore te pershtateshem jane me drejtime te makinerise te mesem dhe te larte.

Kandidati duhet te kete shkathetsi ne pune mekanike dhe njohje te kompjutereve.

E deshiruar njohja e Solidworks & Autodesk Inventor dhe SolidCam . Mosha e preferuar (17-40).

Aplikimi nepermjet  e-mail adreses e.kadriu@cnc-noll.com dergoni CV, te perzgjedhurit do te ftohen me telefon per interviste.

Numri i kontaktit : +38349802000

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management