Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Inxhinier Ndërtimi, Hartues i Planeve në Inxhinieri Strukturore dhe Civile

S-Con
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Inxhinier ndërtimi si dhe Hartues i planeve në inxhinieri strukturore dhe civile (m/f/d))

Detyrat tuaja

 • Përgatitja e llogaritjeve statike
 • Mbikëqyrja e zbatimit konstruktiv dhe atyre grafike
 • Vizatimet dhe krijimin e planeve të pozicionit, kallepit dhe armatures
 • Fokusi është në konstruksionet e ngurta dhe çeliku, ndërtimi i përgjithshëm i ndërtesave dhe inxhinieria civile

Kualifikimet tuaja

 • Studimet e përfunduara në inxhinieri ndërtimi
 • Përvojë profesionale përkatëse në projektimin e objekteve dhe strukturave
 • Trajtim i sigurt i bazave mekanike
 • Mënyrë e pavarur, analitike dhe e orientuar drejt rezultateve të punës
 • Në mënyrë ideale, përvojë me programe llogaritëse si RSTAB, RFEM, Frilo,
 • Aftësi të mira me MS Office
 • Në mënyrë ideale, njohja e gjermanishtes, e shkruar dhe e folur (niveli 2)
 • Trajtim i sigurt te programeve CAD si p. sh. Nemetschek Allplan apo Autodesk Revit

Ne ofrojmë

 • Punë e sigurt, moderne në një ekip miqësor me projekte interesante dhe të ndryshme në një zyrë inxhinierike të orientuar drejt së ardhmes
 • Kushtet tërheqëse (p.sh. pagesa në bazë të performancës, orët fleksibël të punës, pagesa e orve jashtë orarit, etj.) përfshijnë gjithashtu trajnime profesionale dhe perspektiva interesante personale dhe profesionale

Punëdhënësi

 • Një zyrë inxhinierike e re dhe dinamike
 • Një kontratë pune të përhershme

          Ne mirepresim aplikimin tuaj!!

info@ib-scon.de

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management