Stella Petrol
Shitës i derivateve
Shpërndaje
	 	 

Shitës i derivateve

Stella Petrol hap konkurs për shitës të derivateve në Prishtinë.

  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • T’i furnizojë klinetet me derivate sipas kërkesave të tyre
  • Pranimi i ankesave nga klientët
  • Të sigurohet që të gjitha hapësirat  ku zhvillohet puna të jëtë e pastër
  •  Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
  • Te ketë paraqitje profesionale
  • Përkujdeset për raftet (vendosja dhe largimi i artikujve)
  • Orari i punës me ndërrime
  • Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38349438845 ose të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com

 

TAGS: Stella Petrol, GjakoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1720
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US