Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistent/e i/e Shitjes

Burak Automative
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Asistent/e i/e Shitjes

Vendi i punës: QMI, Lipjan

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Shërbimi ndaj klientit, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre.
 • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klient
 • Këshillimi i konsumatorëve,
 • Përkujdeset për vendosjen e artikujve në rafted he ne depo
 • Kujdeset që të gjitha produktet te jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan.
 • Përkujdeset për sektor të caktuar, menaxhon raftet (vendosja dhe largimi i artikujve) sipas standardeve të kompanisë dhe depo, informon mbikëqyrësin për çdo parregullësi.

Kualifikimet:

 • Diplomë Universiteti
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohja e gjuhës angleze eshte perparesi
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

Kushtet:

 • Page e kenaqeshme
 • Bonuse sipas performances dhe shitjeve
 • Trajnime profesionale mbi shitjen dhe teknikat e shitjes.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: info@burak.al ose 048 781 888

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2,184
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 02/07/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management