Eagle's Group
Agjent/e në terren (40), Telefoniste (5)
Shpërndaje
	 	 
Kompania INOVATIVE "EAGLE'S GROUP"SH.P.K., përveç kompanisë Gjermane "PRO -AQUA" tash e tutje edhe me përfaqësi të re nga Austria "THERMO STAR" me versionin më të ri në BOTË ECOLOGICAL.
 
Shpallë 45 vende të lira pune në këto Pozita.
 
VËREJTJE: (NUK KËRKOHET PËRVOJË PUNE)
 
Telefoniste: (5 vende të lira pune).
 
Kualifikimet:
*Kërkohet mosha 18-30 .
*Të jetë komunikative.
*Të jetë e gatshme të punoj nën presion dhe punë ekipore.
 
Kushtet:
*Pagë fixe mujore.
*Bonus shtesë në çdo termin të caktuar.
*Bonus shtesë në çdo shitje nga ana e Agjentëve në Terren.
*Bonuse tjera javore , mujore dhe vjetore.
*Udhëtime seminarike jashtë vendit.
*Trajnime nga Specialist vendor dhe të huaj.
 
Agjentë/e në teren: (40 vende të lira pune)
 
Kualifikimet:
*Mosha 19-35.
*Të ketë P.SH. kateg. "B".
*Preferohet të ketë veturë personale ( shpenzimet dhe amortizimi kompenzohet nga kompania).
*Aplikantët në çift kanë përparsi në përzgjedhje.
 
Kushtet:
*Pagë fixe mujore:
*Pagesë shtesë çdo termin të mbajtur panvarsisht rezultatit.
*Pagesë shtesë në çdo kontratë të realizuar.
*Bonuse javore,mujore dhe vjetore.
*Shpërblime të ndryshme për punëtorët e dalluar.
*Udhëtime seminarike jashtë vendit.
*Trajnime nga Specialist vendor dhe të huaj.
 
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresen: eaglesgroupks@gmail.com ose dergoni sms në tel & viber: 045/900045.
 
Zyret tona gjenden në rrugën "B" 60 metra nga Banesat e Bardha ngjit me pompën e derivateve "SHELL PETROLL".
 
Mbrenda pak ditëve të gjithë aplikantet do jenë të kontaktuar nga ana jonë.
 
Stafi i EAGLE'S GROUP ju uron SUKSESE!
 
Shikime 7344
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC