Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

FLEX D
Lokacioni: Prishtinë, Magjisralja Prishtine-Shkup Km. 5, Preoce, Kosove
                                                            KONKURS  
Per 10 vende te lira te punes: 

 • Prezentues/e i produkteve – 1 vend i lire
  (aplikanti duhet te kete prevoje pune shitjen dhe prezentimin e produkteve )
 • Menagjer e marketingut – 1 vend i lire
  (detyra eshte per menagjimin e rrjeteve sociale dhe sherbime tjera te marketingut)
 • Arkitekt-e – 2 vende te lira
  (aplikanti duhet te kete prevoje pune arkitekture te kete patentshofer,)
 • CNC Operator – 2 vende te lira
  (aplikanti duhet te kete prevoje pune  ne CNC, te njeh programet AUTOCAD ose ARCHICAD)
 • Mjeshter per dyer dhe dritare alumin – 2 vende te lira
  (Te ket prevoje ne Prodhimi e dyerve dhe dritareve nga alumini)
 • Montera per dyer dritare PVC dhe alumin, Fasada  – 3 vende te lira
  (Te kete prevoje ne montimin e dyerve dritareve dhe fasadave te xhamit dhe ventiluese

Kualifikimet arsimore dhe përvoja:

 • Të ketë përvojë pune në detyra të ngjashme esht përparësi,
 • Të ketë aftësi te punes në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, CV-të, referencat e punës (nese kan), përvojat e mëparshme, ku duhet të ceket edhe pozita për të cilën aplikoni duhet t’i dërgoni në e-mail adresën: apliko@d-group.pro   ose kontaktoni ne numrin: 049631999

 Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. 

Shikime 3,299
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 01/07/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management