Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Pse duhet t’i bashkoheni Ekipit tonë?
JYSK është kompani ndërkombëtare me mbi 3100 dyqane në 50 vende të botës. JYSK-u ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik, mundësi për zhvillim dhe bashkëpunim. Kjo pozitë kërkon aftësi të mira në shitje dhe shërbim ndaj konsumatorëve. Ne jemi duke kërkuar persona që marrin inciativë, njerëz motivues, bashkëpunues, kolegë të mirë dhe lojtarë të ekipit të JYSK-ut me një mendim pozitiv dhe që duan të buzëqeshin. Ju duhet të keni gjithashtu aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe aftësi të qasjes ndaj situatave të ndryshme.
 
Mendon se je i/e duhuri/a për këtë pozitë?
Dërgoni CV-në tuaj në: hr@jysk-ks.com
Afati i aplikimit: 01-30.06.2022

Shikime 3,717
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management