Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arkitekt-e / Dizajner e Enterieri
Adresa: Agimi Company  Shkabaj , Magjistralja Mitrovice-Prishtine km 1 

Detyrat dhe Përgjegjësitë : 

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit, 
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve,   
 • Përgaditja e ofertave dhe prezantimi i ofertave tek klientet,  
 • Menaxhimi i  projekteve te kontraktuara 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike, 
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara, 

Kualifikimet : 

 • Te ketë paraqitje profesionale,  
 • Përvojë me 3ds MAX, Adobe Photoshop dhe Microsoft Office. 
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt. 
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse. 
 • Te  kete  njohuri të gjuhës angleze (e preferushme).
Mënyra e Aplikimit 

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës:info@agimicompany.com 
 

Shikime 1,941
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 30/06/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management