Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Inxhinier/e Strukturash Çeliku M/F

OLYMP HAUS SH.P.K.
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Adresa: Prishtine,Zona industriale

Olymp Haus SH.P.K. kompani e cila është e specializuar në ndërtimin e shtëpive dhe ndërtesave nga druri shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendit të lirë të punës Inxhinier/e Strukturash Çeliku M/F

Detyrat tuaja:

  • Analiza e kërkesës së klientit,
  • Realizimi i studimit paraprojekt,
  • Llogaritja e konstruksioneve metalike
  • Llogaritja e ngarkesës
  • Llogaritja e kapaciteteve mbajtëse,
  • Realizimi i dosjes konsultative,
  • Përmasat,kostot,vlerësimet e nevojave,
  • Mbikëqyrja dhe pjesëmarrja e rastit në projektim

Përshkrimi i profilit :

  • Diplomë në inxhinieri çeliku strukturor
  • Zotërim i softuerit TEKLA dhe softuerit Robotba

Shperblimi sipas eksperiencës

Aplikimi bëhet përmes email adresës info@olymp-haus.com ose nr.të telefonit +38349373444

Konkursi është i hapur deri më datën 30.06.2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management