Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitëse (4)

Egzona Krasniqi
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Shpallet konkurs pune per pozitën:
 
Shitëse (4)
 
Vendi: 
  • Albi Mall: 4 vende te lira
 
 
 

Shikime 2,428
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/06/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management