Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

 PROJEKT MENAXHER (5)

Detyrat dhe përgjegjësitë 

 • Përcakton dhe qartëson fushëveprimin e projektit.
 • Përgjegjës për menaxhimin e rojeve te projektit që udhëheq 24/7.
 • Vendos drejtimin strategjik për planifikimin e sigurisë mbrojtëse dhe administrimin e rrezikut.
 • Rishikon gjendjen e sigurisë, harton vlerësimin dhe jep rekomandime për masa shtesë të sigurisë, kompanive /korporatave (kur është e nevojshme).
 • Zhvillon politikat dhe procedura për të mbështetur arritjen e objektivave të projektit.
 • Përcakton strukturën organizative të ekipit të projektit.
 • Identifikon rolet dhe pozicionet.
 • Koordinon të gjitha aktivitetet në të gjitha funksionet e ndryshme organizative.
 • Motivon anëtarët e ekipit të projektit.
 • Bënë inspektime te rregullta çdo dite pune ne pikë - rojet e tij.
 • Kontrolli i përparimit të projektit drejt përmbushjes së objektivave të tij.
 • Përcaktimi i shkakut të devijimeve nga plani.
 • Marrja e veprimeve korrigjuese për të trajtuar devijimet.

Dokumentet e kërkuara: 

 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale.
 • Referencat e punës.

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin hr@besasecurity.com

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Pas intervistës, të intervistuarit do të njoftohen për nxjerrjen e dokumenteve të sipërcekura të nevojshme për secilin kualifikim!

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 30 Qershor 2022, ora 16:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049/964-618

Shikime 2,450
Kategoria Menaxhment
Skadon 30/06/22 (1 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management