Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjente e Shitjes së Aviobiletave dhe Aranzhmaneve Turistike

Agjensioni Turistik Aurora
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjente e shitjes se aviobiletave dhe aranzhmaneve turistike


Obligative:
-Te kete njohuri ne te shkruar dhe ne te folur te gjuhes angleze,
-Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit,
-Aftesi per te komunikuar me koleget dhe konsumatoret ne menyre profesionale

Preferohet:
-Te kete njohuri ne gjuhen Turke
-Eksperience pune ne agjensione turistike

Aplikacionet dergoni ne:
ahmetaurora@hotmail.com
+38344133185

Agjensioni gjendet tek rruga B ne Prishtine

Shikime 3,053
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 29/06/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management