Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitës/e

Minimax
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Pozita: Shitës/e
Përgjegjësitë kryesore:         
  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;
Kërkesat për këtë pozicion janë:
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit

Kontakt:

Email: hr@minimax-ks.com

Numri telefonit: +38345266007

Shikime 2,820
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/06/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management