Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes (3)

Exin Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Exin shpk (distributor për Bubchen, Baby Nova, Huggies etj) shpallë konkurs pune për 3 Agjentë/e të shitjes.

Agjent/e i/e Shitjes

Përgjegjësitë kryesore:

 • Hulumtimin e tregut;
 • Prezentimin e produkteve;
 • Zgjerimin e rrjetit të klientëve;
 • Identifikimin e nevojave dhe kërkesave të konsumatorëve;
 • Përcjellja e konkurrencës në treg;
 • Raportimi në baza ditore;

Kualifikimet e kerkuara:

 • Përvojë pune në sektorin e shitjes / marketingut.
 • Shkathtësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim
 • Aftësi në krijimin e marrëdhënieve të mira më klientët
 • Të posedojë patentën për shofer të kategorisë B
 • Mosha e preferuar 20-35

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV bashkangjitur me foto dhe dokumentet e tjera shtesë në e-mail adresën: exingroup.ceo@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

Numri kontaktues: +383 (0) 48 500 892

Email: exingroup.ceo@gmail.com

Web: https://exingroup.net/

Adresa: Parku i biznesit, Drenas

Shikime 3,073
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/22 (3 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management