Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1.Operator ne CNC – 2

Të ketë aftesi për të operuar në makinat CNC (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja,shpimi dhe frezimi i panelëve të ndryshëm nga druri)
Të mirëmbaje makinat.
Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
Preferohet të ketë përvoj pune

2.Ndihmes mjeshter ne sektorin e perpunimit te drurit – 4

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

3.Ndihmes Mjeshter ne sektorin e perpunimit te metalit. 2

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

4.Depoist -1

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet te ketë përvoje pune

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@shehu-ks.com

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975,                                     

 Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Shikime 2,815
Kategoria Prodhim
Skadon 26/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management