Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune

N.T.P Babija
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

N.T.P "BABIJA" në Prishtinë hap konkurs për:

Depoist 

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Pranimi dhe dorëzimi i porosive
 • Përgjegjës për kontrollin dhe menaxhimin e stokut
 • Përgjegjës për përgaditjen e mallit për shitje
 • Asistimin e rregullt të depoistit kryesorë
 • Mirëmbajtja e depos dhe me gjerë
 • Përgjegjës për ngarkimet e agjentëve të shitjes
 • Detyra tjera të ngjashme të caktuara nga mbikëqyrësi.
 • Faturon mallin e shitur.
 • te posedon lejen kategoria B

Kontabilist

Kërkesat dhe aftësitë

Të ketë përvojë punë të ngjajshme;

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme Ekonomike.
 • Pervoj pune .
 • Aftësi që të punojë në ekip si dhe në mënyrë të pavarur me një mbikëqyrje të vogël.

VOZITËS- KATEGORIA B 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bartja e produkteve të ndryshme në destinimet e përcaktuara;
 • Pranon dhe përcjell porositë dhe dërgesat;
 • Punë të tjera të ngjajshme lidhur me pozitën sipas kërkesave dhe nevojave të Kompanisë

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme;
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme;
 • Të ketë njohje të mirë të terrenit të Kosoves  dhe më gjerë;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të kompanisë;

Vendi i punës:Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në email: babija1@hotmail.com

 

Shikime 4,424
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 08/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management