Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Sigurim Fizik (20), Patrullë (5), Teknik (praktikë) (2)

King Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Sigurim Fizik, 20 Persona
Pozita: Patrullë: 5 Persona
Pozita: Teknik(praktikë): 2 Persona


Kualifikimet e kërkuara:
-Diplomën e shkollës së mesme
- Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime 
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 27.06.2022,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

 

Shikime 1,954
Kategoria Sigurim
Skadon 26/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management