Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Telemarketing / Call Center

I&M Call
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A jeni të entuziazmuar për të punuar në një mjedis sfidues me ritme të shpejta? A ju pëlqen të krijoni marrëdhënie kontaktuese profesionale me klientët? Nëse po, ju ftojmë të bëheni pjesë e kompanisë tonë.

I&M Call shpall konkurs pune per:

Telemarketing / Call Center

Agjent/e në Gjuhën Gjermane dhe Italiane

Aplikantët nevojitet të plotësojnë këto kushte:

 • Preferohen aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit dhe përvojë e mëparshme në shitje.
 • Komunikime verbale entuziaste, miqësore dhe profesionale.
 • Përvoja e mëhershme.
 • Të jetë i aftë me internetin, futjen e të dhënave dhe aftësinë për të lëvizur me shpejtësi midis programeve që ne përdorim.
 • Shumë i besueshëm dhe i përpiktë.
 • Aftësia për të perceptuar dhe interpretuar një situatë dhe për të vepruar mbi të në një mënyrë të përshtatshme, të organizuar, të saktë dhe të orientuar drejt detajeve.
 • Të jenë të aftë për punë ekipore dhe individuale.

Ne ju ofrojmë:

 • Page 800-1000 Euro fikse.
 • Trajnim dhe avancim edhe pas kryerjes së trajnimit intenziv.
 • Kushte dhe ambient pune të mrekullueshëm, të përshtatura sipas kërkesave të të punësuarit me përputhje me standardet e përcaktuara me ligj.
 • Pagesë e rregullt në bazë të kontratës së punës.
 • Avancim në bazë të rezultatit në punë.

Na kontaktoni përmes postës elektronike (email) im.call2021@gmail.com ose përmes numrit të telefonit
+383 43 799 999

Shikime 4,224
Kategoria Telekomunikim
Skadon 26/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management