Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania : Nica Swiss Group Sh.p.k hap konkurs për :

Arkitekt/e, Dizajner/e Enterieri

Nga kandidatët kërkohet:   

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Të jetë kreativ
 • Njohuri të programeve AutoCAD, ArchiCAD, Adobe Photoshop dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve, posedim vetë iniciative
 • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.
 • Menaxhim i kohës në lidhje me projektet në proces
 • Njohja e Gjuhës Angleze
 • Njohja e Gjuhës Gjermane konsiderohet përparësi
 • Përvojë Pune 2 vite 
Detyrat dhe përgjegjësitë: 
 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit,
 • Matja e Hapsirave ne Terren,
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve,
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve 
 • Përgaditja e vizatimeve teknike per prodhim dhe montim, 
 • Asistim tek  porosija e  materialeve  per prodhim dhe montim, 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i proceseve te prodhimit në punëtori,
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i ekzekutimit të projekteve në terren, 
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike
Oferta e përgjithshme:

- Pagë Konkuruese
- Mbulim i shpenzimeve të ushqimit ditor
- Kushte të mira të punës në harmoni me ligjiet e punës në Kosovë
- Mundësi avancimi në Karrierë

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këtë vend pune, duhet që ti dërgojnë këto dokumente ne emailin: info@nicaswiss.com

 • CV-në
 • Diplomën Universitare;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Certifikatat e trajnimeve eventuale;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale

Adresa: Parku Teknologjik Shtime- Magjistratlja Shtime - Ferizaj

Shikime 2,894
Kategoria Prodhim
Skadon 26/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Shtime
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management