1

Shitëse, Agjent Tereni

Ruaj
Limpo
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

LIMPO  Sh.p.k, hap konkurs për:

Pozita:  SHITESE dhe AGJENT TERENI

Kushtet e kerkuara per poziten e SHITESES!

 • Kandidatja duhet të ketë njohuri ne Souftveret e shitjes
  • Te kete njohuri ne perdorimin e Microsoft Office
  •     Te jete komunikative dhe e afte ne shitje
  •     Sygjerimi, prezantimi dhe ofertimi i produkteve tona tek kilentet
  •     Menaxhim i disa pikave te vecanta te kompanise
  •     Fleksibil ne orarin e punes dhe ndryshimeve qe i behet sipas nevojes

Ofrojme: 

 • Paga fikse + Shujta ditore

Kushtet e kerkuara per poziten e AGJENT TERENI!

 • Kandidati duhet të ketë patent shoferin te kategorise B
       •     Pervoj pune te pakten 1 vite si agjent ne teren
       •     Te jete komunikativ dhe i afte ne shitje
       •     Sygjerimi dhe ofertimi i produkteve tona tek kilentet
       •     Shitja aktive e produkteve tona
       •     Fleksibil ne orarin e punes dhe ndryshimeve qe i behet ne teren sipas nevojes

Ofrojme: 

 • Paga fikse + Bonuse ne shitje + Shujte ditore

Veprimtaria jone: 

 • Ofrojme produkte per auto larje, kompani te pastrimit dhe auto dekore.

Koment:

Lokacioni: Rr.Isa Kastrati - Prishtine.
Perparsi kane ata me vendbanim ne Prishtine.
Të interesuarit të dërgojn CV-të e tyre në email adresen limposhpk@gmail.com 

Numri kontaktues: +383 49 233 750 (viber) , +383 49 108 408

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet