Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kameraman/e (4), Fotograf/e (4), Editor (2)

Illyrian Films
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Illyrian Films është kompani me qendër në qytetin e bukur të Prizrenit, por me veprimtari anë e mbanë Kosovës po ashtu dhe në shtetet fqinjë siç janë Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi etj.

Përkushtimi për punën kreative dhe të pa lodhshme ka bërë që Illyrian Films të korrë suksese sot e sa vite.
 
Pozitat e kërkuara:
 
Kameraman/e (4x) 
Fotograf/e (4x)
Editor (2x)
 
Kushtet:
  • Përvoja e punës domosdoshme një (1) vjet +
Na kontaktoni në illyrianfilms@gmail.com apo ne +383 (0) 45 55 88 11

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management