Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Pozita: Marketing dhe asistente e shitjes 

Detyrat dhe përgjegjesitë:

  • Pergjegjës/e për promovimin në rrjetet sociale asiston dhe ndihmon në takimet e zhvilluara me klientë,  i informon rreth shitjes dhe çështeve të tjera rreth projektit.
  • Personi që ne kërkojmë duhet të posedoj aftësi komunikative shumë të mira, të jetë i shkathët dhe i përkushtuar në detyrat që ne i ofrojmë.
  • Obligative, përvoja e punës dhe njoha e gjuhës angleze.

    Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke i derguar CV-te e tyre ne emailin: info@chelseapoint.net

Shikime 1,888
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management